Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeKnutsel mee aan ‘Light Art by Kids’

  Knutsel mee aan ‘Light Art by Kids’

  dinsdag 26 september 2023

  Kinderkunst bij Enchanted Gardens

  We nodigen alle kinderen t/m 12 jaar in onze regio uit om mee te doen aan het kinderproject van Enchanted Gardens! Dit evenement vindt plaats van 13 t/m 29 oktober in ons park. Het kinderproject ‘Light Art by Kids’ bestaat uit zo’n 2.000 lichtkunstwerkjes gemaakt door kinderen uit de regio.

  Knutsel mee en maak ook deel uit maken van dit bijzondere kinderkunstproject. Het thema van dit jaar is: de pauw! We verwachten duizenden lichtgevende pauwtjes tijdens Enchanted Gardens in ons park.

  Als basis voor het knutselwerk kunnen kinderen een PET-flesje gebruiken met een hals van minimaal 3 cm (zoals een Fuze Tea-flesje). Dit flesje past precies over de lichtstaafjes die wij inzetten als armatuur. Lever de geknutselde pauwcreatie in bij onze kassa vóór 11 oktober.

  Gratis kinderticket voor een betoverende avond
  Het lichtkunstwerkje is bovendien goed voor een gratis kinderticket voor Enchanted Gardens. Dit ticket ontvang je bij het tijdig inleveren (uiterlijk 10 oktober) bij onze kassa.

  Over het thema ‘de pauw’
  Pauwen zijn altijd aanwezig in ons park én stralen trots uit! Wij zijn trots op dit mooie project en kinderen mogen trots zijn op zichzelf en op hun creatie! Leuk weetje: oud-bewoner van Kasteel Arcen, Hertog Van Gelre, had bij het ten strijde trekken een witte pauwenveer op zijn helm!

  Knutsel mee aan ‘Light Art by Kids’
  Zoeken