Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeOpening Kasteeltuinen Arcen 2020 uitgesteld

  Opening Kasteeltuinen Arcen 2020 uitgesteld

  maandag 16 maart 2020

  Kasteeltuinen Arcen heeft de opening van het seizoen uitgesteld. De huidige ontwikkelingen van het coronavirus en recente verscherpte regelgeving van het kabinet maken dat het park niet per 1 april open kan gaan. Kasteeltuinen Arcen blijft tot nader order gesloten. Op dit moment kunnen we geen concrete openingsdatum benoemen.

  De voorbereidingen en werkzaamheden voor het tuinseizoen gaan gewoon door. Ook is besloten om de evenementen die gedurende de openingsmaand april plaats zouden vinden en voor een eventuele opeenhoping van publiek zouden kunnen zorgen, te annuleren. Dit betreft onder meer de expositie Florista in samenwerking met Citaverde College en het traditionele Ridderspektakel met Pasen. De tuinbeleving staat centraal en daar is nu volledig de focus op.

  Uiteraard volgen wij alle recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus op de voet én volgen wij alle informatie en adviezen van het RIVM op. Mocht de situatie veranderen, delen we dit vanzelfsprekend op onze website en op onze social media kanalen.

  Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?
  Wanneer enkel entree is geboekt is wijzigen of annuleren mogelijk. Let op: tickets staan niet op datum. Geboekte tickets zijn geldig voor één dag gedurende het hele seizoen tijdens reguliere openingstijden. Het seizoen loopt t/m 1 november. Indien u van plan was om het park van 1 t/m 9 april te bezoeken en een andere datum na 9 april niet schikt, is het mogelijk om te annuleren. We raden u aan contact op te nemen via  077-4736010. Wanneer u entree en een aanvullend arrangement heeft geboekt, vraag dan naar onze afdeling reserveringen.

  Het is niet mogelijk om uw seizoenkaart te annuleren. De seizoenkaart is het gehele seizoen geldig tijdens reguliere openingstijden en geeft recht op onbeperkt bezoek aan Kasteeltuinen Arcen. U heeft nog 7 maanden om volop te genieten van Kasteeltuinen Arcen.

  Gaan de overige evenementen door?
  We houden ons aan de voorschriften van het RIVM,  de Veiligheidsregio en de GGD Noord-Limburg en Gemeente Venlo. Momenteel is besloten om de evenementen t/m 1 juni te annuleren. Het is nog niet bekend wat de effecten op andere toekomstige evenementen zijn. We informeren u hierover via www.kasteeltuinen.nl.

  Opening Kasteeltuinen Arcen 2020 uitgesteld
  Zoeken