Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeUpdate coronamaatregelen in Kasteeltuinen Arcen

  Update coronamaatregelen in Kasteeltuinen Arcen

  dinsdag 29 september 2020

  Gisteren, op 28 september, is er door het kabinet een aanvullend pakket coronaregels bekend gemaakt. Voor Kasteeltuinen Arcen betekent dit vooralsnog het volgende.

  • Kasteeltuinen Arcen blijft gewoon geopend. We hanteerden dit seizoen al bezoekerslimieten en het vooraf kopen van tickets op datum. Dit blijft ongewijzigd. Het is verplicht om vooraf online een ticket op datum met tijdslot te kopen. Zie de volledige coronamaatregelen die Kasteeltuinen Arcen getroffen heeft op onze webpagina.
  • De extra evenementen Herfstig! en Enchanted Gardens die in oktober plaatsvinden gaan ook door. Dit betreft doorloopevenementen in de buitenlucht. Gasten lopen een route over het park waarbij ze voldoende afstand kunnen houden ten opzichte van andere gasten. Uiteraard worden ook tijdens evenementen bezoekersaantallen gelimiteerd en gereguleerd. Ook hier geldt dat tickets vooraf online gekocht moeten worden.
  • De horeca in het park blijft geopend, ook tijdens evenementen. Onze horecapunten waren dit seizoen al ingericht als afhaallocaties en voldoen aan de recente coronaregelgevingen.
  • Het herfstgrill arrangement in het Enchanted Gardens Paviljoen komt helaas te vervallen. Indien u hiervoor al een reservering heeft geplaatst ontvangt u een persoonlijk bericht.

  Ten slotte willen we nogmaals benadrukken dat het belangrijk is dat gasten voorafgaand aan hun bezoek op de hoogte zijn van onze coronamaatregelen. Lees voor uw bezoek deze regels goed door en houd u hier aan. Zo zorgen we er samen voor dat Kasteeltuinen Arcen een veilige dag uit is.

  Update coronamaatregelen in Kasteeltuinen Arcen
  Zoeken