Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header

  Bergtuin met minigolf

  Tussen steile hellingen, watervallen en grotten bevindt zich een avontuurlijke minigolfbaan. Het pad leidt u langs enkele watervallen, snelstromende beken en spectaculaire hoogte verschillen. Er staat een zeer uitgebreid sortiment aan bomen en struiken die het hele jaar door een wisselende schoonheid uitstralen. Aan de rand van de Bergtuin staat een bijzonder mooie collectie hortensia’s.

  Vanaf het hoogste punt van de Bergtuin kijk je op het bijzondere dak van het Bergpaviljoen, het dak is namelijk begroeid met sedum. Deze begroeiing van vetkruiden en -plantjes isoleert, is onderhoudsvriendelijk en zorgt ervoor dat het gebouw mooi opgaat in de variëteit aan groentinten. Het dak, aangelegd door Jonkers Daktuinen, bloeit van juni tot en met augustus, dan verschijnen er namelijk de mooiste gele, roze en witte bloemetjes tussen het sedum.

  Bergpaviljoen

  Het Bergpaviljoen is ons zelfbedieningsrestaurant in de Bergtuin, het heeft een vlonderterras met uitzicht op de vijver en golftuin. Geniet van het geluid van de kletterende watervallen, een spannend potje minigolf of kinderen die zich amuseren op het speelstrand met speeltuin én trekvlot. Het zelfbedieningsrestaurant is dagelijks geopend en heeft een ruim assortiment aan dranken, vers gebak en warme en koude broodjes.

  Bergtuin met minigolf
  Bergtuin met minigolf
  Bergtuin met minigolf
  Bergtuin met minigolf
  Bergtuin met minigolf
  Zoeken