Tickets bestellen
default-header
HomePlan je bezoekCoronamaatregelen in Kasteeltuinen Arcen

Coronamaatregelen in Kasteeltuinen Arcen

De ruime opzet van Kasteeltuinen Arcen, in totaal 32 hectare, maakt het mogelijk om op een veilige en aangename manier te genieten van een dag uit. Uiteraard treffen wij ook maatregelen. Hieronder vindt u het meest recente nieuws over corona en de maatregelen in ons park.

Update coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie op 2 november zijn er aanvullende coronamaatregelen bekend gemaakt. Vanaf zaterdag 6 november gelden de volgende maatregelen in Kasteeltuinen Arcen:

 

 • Bezoekers mogen het park betreden zonder geldig coronatoegangsbewijs (CTB).
 • Wilt u gebruik maken van de horecagelegenheden met zitgelegenheid in het park, dan dient u WEL een coronatoegangsbewijs (CTB) te laten zien. Om dit te reguleren wordt u bij de entree gecontroleerd.
 • Zonder coronatoegangsbewijs (CTB) kunt u uitsluitend gebruik maken van het afhaal horecapunt in de Casa Verde.
 • In al onze binnenruimtes is het verplicht om een mondkapje te dragen.

Wat verwachten we van u?

Voor een aangenaam en veilig bezoek vragen wij u de volgende maatregelen in acht te nemen:

 • Boek uw tickets vooraf online of reserveer uw plek door een tijdslot te boeken. Dit geldt ook wanneer u gebruikt maakt van een kortingsactie.
 • Betaal met pin bij de kassa’s bij entree, horeca en Oranjerie.
 • Volg altijd de aangegeven maatregelen op het park en aanwijzingen van personeel.
 • Denk aan persoonlijke hygiëne: goed handen wassen en hoesten en niezen in elleboog.
 • Heeft u verkoudheidsklachten of koorts, blijf dan thuis!

Heeft u vragen over onze maatregelen? Lees dan deze pagina goed door of kijk bij de veelgestelde vragen.

Wat verwachten we van u?

Boek uw tickets vooraf online

Om een veilig bezoek te garanderen limiteren en reguleren we bezoekersaantallen. Het is daarom belangrijk dat u vooraf online uw ticket koopt om toegang te krijgen tot ons park. Dit kan via onze webshop. U kiest een ticket en maakt dan een keuze voor datum en tijdstip dat u aanwezig wilt zijn. Het gekozen tijdslot geldt als tijdstip om toegang tot het park te krijgen, er is geen limiet aan de tijd die u besteedt in het park.

 

 • Indien u gebruik wilt maken van een geldige kortingsactie voor Kasteeltuinen Arcen, dient u van te voren uw plek te reserveren.
  Via de ticketshop tijdsloten kiest u het gewenste tijdslot. Dit gratis ticket is uitsluitend geldig in combinatie met een kortingsbon of ledenpas waarmee u korting krijgt voor Kasteeltuinen Arcen. U betaalt uw entree aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen waarbij de korting verrekend wordt. Zowel het gratis dagticket als het bewijs voor de kortingsactie dienen aan de kassa getoond te worden.

Aangepaste routing over het park

Kasteeltuinen Arcen biedt met de diverse paden voldoende mogelijkheden voor een rustige wandeling door de natuur. Op enkele punten, waar eventuele opstoppingen kunnen ontstaan, zijn maatregelen genomen. Bijvoorbeeld door bepaalde looproutes één richting te maken. We willen u vragen om de aangegeven route te volgen en aanwijzingen van personeel op te volgen.

Restaurants

Onze restaurants op het park bieden een ’to go’ assortiment aan. U bestelt bij een van de locaties en u kunt van uw bestelling genieten op een plekje naar keuze in het park. Er zijn bij de horecalocaties overdekte terrassen gecreëerd, zodat u zonder coronatoegangsbewijs kunt genieten van een hapje of drankje. Onze binnen locaties zijn gesloten. Het menu wisselt gedurende het seizoen.

Activiteiten

Naast de prachtige flora en fauna biedt Kasteeltuinen Arcen ieder seizoen een uitgebreid evenementen en activiteitenprogramma. Ook in ons activiteitenprogramma staat de veiligheid voorop. Meer informatie hierover vindt u op onze activiteitenpagina.

Extra hygiënemaatregelen

Er wordt extra schoongemaakt op het park. Het kan hierdoor zijn dat toiletten, speeltoestellen, zitbankjes etc. tijdelijk niet te gebruiken zijn. Daarnaast zijn er op diverse plekken in het park desinfectiezuilen aanwezig. Maak hier gebruik van.