Tickets bestellen
default-header

Casa Verde

Achterin het park vind u Casa Verde. Een heerlijk binnen en buiten terras gelegen aan de centrale vijver. In deze prachtige groene omgeving komt u tot rust en kunt u genieten van en kopje koffie of een hemels ijsje. In Casa Verde beleeft u vaker optredens van een diversiteit aan muziekgezelschappen. Bekijk hier onze activiteitenkalender.

In Casa Verde staat van 12.00 tot 16.00 uur ons enthousiast team van UniK voor u klaar. Zij vervullen de rol van gastheer en gastvrouw en bedienen u aan tafel. UniK ondersteunt mensen met een verstandelijke, lichamelijke of gedragsmatige beperking. UniK-klanten krijgen binnen Kasteeltuinen Arcen de kans om hun talenten verder te ontwikkelen, daarbij een plek te vervullen in onze maatschappij en te genieten van een fantastische dagbesteding. Ons UniK team wordt ondersteund en gecoacht door professionele begeleiding. In samenwerking met Gilde Opleidingen kunnen de UniK-klanten die hier werkzaam zijn een diploma of certificaat behalen binnen de bestaande horeca-opleiding.

In de avonden is de kas regelmatig het decor van grote feesten en bijeenkomsten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in onze Casa Verde?

Lees meer Bekijk hier de menukaart
Casa Verde

Contact

Sales & Reserveringen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?