Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header

  Riddertenten

  De Riddertenten in Kasteeltuinen Arcen staan op het Toernooiveld. Hierdoor heeft deze locatie een groot grasveld als omlijsting. Het uitzicht en de omgeving van de Riddertenten is subliem, u kijkt namelijk uit op de enorme mammoetboom van 32 meter hoog uit het jaar 1906. Daarnaast ziet u ook het amfitheater, aan de oostzijde van het Toernooiveld. Het amfitheater is een moderne nabootsing van de klassieke Griekse theaters.

  Bij de Riddertenten staan de enthousiaste cliënten van UniK voor u klaar met heerlijke friet, snacks en (soft)ijsjes.

  UniK bij de Riddertenten

  Het enthousiaste team van UniK staat in de Riddertenten voor u klaar. Het team vervult de rol van gastheer/-vrouw en bedient u aan tafel.

  UniK ondersteunt mensen met een verstandelijke, lichamelijke of gedragsmatige beperking. UniK-klanten krijgen binnen Kasteeltuinen Arcen de kans om hun talenten verder te ontwikkelen, daarbij een plek te vervullen in onze maatschappij en te genieten van een fantastische dagbesteding. Ons UniK team wordt ondersteund en gecoacht door professionele begeleiding. In samenwerking met Gilde Opleidingen kunnen de UniK-klanten die hier werkzaam zijn een diploma of certificaat behalen binnen de bestaande horeca-opleiding.

  Menukaart bekijken
  UniK bij de Riddertenten
  UniK bij de Riddertenten
  UniK bij de Riddertenten
  Zoeken