Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header

  Ruimtes

  Een juiste ruimte voor uw bijeenkomst is de start van een geslaagde bijeenkomst. Kasteeltuinen Arcen beschikt over diverse gebouwen met meerdere ruimtes. Deze ruimtes verschillen allen in sfeer en grootte. Ons team kijkt graag met u mee naar de invulling voor uw bijeenkomst. Daarbij is het uiteraard mogelijk om diverse ruimtes te combineren, maar wellicht ook om de ruimte(s) te combineren met een indrukwekkende buitenlocatie voor uw bijeenkomst.

  Het Koetshuys

  Het Koetshuys is een historisch gebouw gelegen op het voorplein van Kasteeltuinen Arcen. Het Koetshuys beschikt over diverse zalen die geschikt zijn voor uw bijeenkomst.

  Het Koetshuys heeft haar naam te danken aan het vroegere gebruik: hier werden de koetsen en later de landbouwwerktuigen van de kasteelheren neergezet.
  Momenteel staat een van de pronkstukken nog in deze locatie, namelijk een van de historische koetsen van Kasteel Arcen uit 1860. Later in de geschiedenis werd Het Koetshuys ingericht als atelier van de Duitse kunstschilder professor Friedrich August Deusser.

  Kasteel Arcen

  Bent u op zoek naar een historische locatie voor uw zakelijke en/of feestelijke bijeenkomst? Kom dan naar het eeuwenoude Kasteel Arcen in Kasteeltuinen Arcen.
  Maak indruk op uw genodigden door ze te verwelkomen in een barokke locatie vol geschiedenis en mogelijkheden. Het omgrachte Kasteel Arcen is gebouwd in de 17e eeuw en heeft verschillende ruimtes die geschikt zijn voor uw
  bijeenkomst.

  De eerste etage, ookwel Bel-etage genoemd,
  is volledig ingericht naar de leefwijze van de vroegere bewoners met bijpassende bloemwerken. Het souterrain van Kasteel Arcen is echter beschikbaar voor u en uw gezelschap. Ontdek de mogelijkheden in dé trots van Kasteeltuinen Arcen.

  Meerdere mogelijkheden

  Overige ruimtes

  Contact

  Sales & Reserveringen

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?

  Zoeken