Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header

  Groepsrondleiding

  Kasteeltuinen Arcen komt nog nog meer tot leven door achtergrondverhalen. Ga op pad met een van onze enthousiaste gidsen en geniet van de prachtige verhalen.

  De gids neemt uw gezelschap mee voor een privé rondleiding door het park of Kasteel Arcen. Tijdens uw groepsrondleiding vertelt en informeert de gids over de aanleg van de tuinen, de historie van het landgoed en de zeer diverse flora en fauna in het park. Reserveer uw groepsrondleiding en bezoek samen de mooiste plekjes van Kasteeltuinen Arcen.

  Mocht u een halverwege de rondleiding een pauze wensen, dan is dat uiteraard mogelijk bij een van onze horecagelegenheden.

  Rondleiding in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg

  Bij de groepsrondleiding werkt onze gids met een professionele zender en deelnemers ontvangen allen oordopjes. Hierdoor tillen we de beleving van de rondleiding naar een nog hoger niveau. U hoeft dus niets te missen van alle interessante informatie en de mooie verhalen over Kasteeltuinen Arcen!

  • De rondleiding duurt ca. 2 uur exclusief pauze.
  • Prijs: €90,- per gids.
  • We rekenen één gids tot 20 personen, maar het is uiteraard mogelijk om voor minder personen een rondleiding te reserveren of meerdere gidsen in te plannen voor uw rondleiding.
  • De gids kan gedurende de rondleiding de nadruk leggen op de flora en fauna in het park, of juist ingaan op de historie van Landgoed Arcen. Geef uw wensen hiervoor gerust aan.

  Let op! De rondleiding dient vooraf te worden gereserveerd via onderstaand contactformulier. Dien uw reserveringsaanvraag uiterlijk één week voor uw bezoekdatum in.

  Rondleiding in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de rondleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Afdeling Sales & Reserveringen
  T: 077 – 473 60 10
  E: reserveringen@kasteeltuinen.nl

  Reserveren rondleiding

  DD dash MM dash JJJJ
  Voer een nummer in van 5 tot 19.

  Zoeken