Tickets bestellen
default-header
HomeactiviteitenPasen in Kasteeltuinen Arcen

Pasen in Kasteeltuinen Arcen

17 april t/m 18 april 2022
Locatie Kasteeltuinen Arcen
Tijdstip 10:00 - 18:00 uur

Vier Pasen in Kasteeltuinen Arcen! Dit weekend geniet u van de tientallen tuinen vol voorjaarsbloeiers, het verhaal van Kasteel Arcen, de mooie horecalocaties en de kinderactiviteiten (zoals de Aaiweide, de speurtocht, het speelstrand en de Adventure Minigolf). Maar ook van de extra activiteiten! Bezoek het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg in het paasweekend.

Extra activiteiten in het paasweekend bij Kasteeltuinen Arcen:
  • Paaseieren zoeken op het Toernooiveld
    Er zijn honderden paaseieren verstopt op het Toernooiveld. Zie jij iets gekleurds schitteren tussen de struiken? Ga op onderzoek uit en wie weet geniet jij van de lekkerste chocolade!
  • Muziek door De Gardeniers
    De Gardeniers spelen onverslijtbare popliedjes, swingjazz, evergreens en Nederlandse hits. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country. Met de combinatie van gitaar-zang, diatonische accordeon-zang én een contrabassist-zanger nemen deze muzikanten een hoop artistieke bagage mee. Gekleed als tuinmannen brengen de Gardeniers hun kruidige muziekmix met fijne nasmaak naar Kasteeltuinen Arcen.

 

Pasen in Kasteeltuinen Arcen
Zoeken