Pasen in Kasteeltuinen Arcen - Kasteeltuinen Arcen
Tickets bestellen
 • DEDE
 • Inloggen
  default-header
  HomeactiviteitenPasen in Kasteeltuinen Arcen

  Pasen in Kasteeltuinen Arcen

  09 april t/m 10 april 2023
  Locatie Kasteeltuinen Arcen
  Tijdstip 10:00 - 18:00 uur

  Vier Pasen in Kasteeltuinen Arcen! Dit weekend geniet u van de tientallen tuinen vol voorjaarsbloeiers, het verhaal van Kasteel Arcen, de mooie horecalocaties en de kinderactiviteiten (zoals de Aaiweide, de speurtocht, het speelstrand en de Adventure Minigolf). Maar je kan natuurlijk ook paaseieren zoeken! Bezoek het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg in het paasweekend.

  • Paaseieren zoeken op het Toernooiveld
   Er zijn honderden paaseieren verstopt* op het Toernooiveld. Zie jij iets gekleurds schitteren tussen de struiken? Ga op onderzoek uit en wie weet geniet jij van de lekkerste chocolade!
  • Muziek door De Gardeniers
   De Gardeniers spelen onverslijtbare popliedjes, swingjazz, evergreens en Nederlandse hits. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country. Met de combinatie van gitaar-zang, diatonische accordeon-zang én een contrabassist-zanger nemen deze muzikanten een hoop artistieke bagage mee. Gekleed als tuinmannen brengen de Gardeniers hun kruidige muziekmix met fijne nasmaak naar Kasteeltuinen Arcen

  * De paaseieren worden verstopt en aangevuld tussen 10:00 en 17:00 uur. 

  Pasen in Kasteeltuinen Arcen
  Zoeken