Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  Home Kleurrijke herfst in Kasteeltuinen Arcen

  Kleurrijke herfst in Kasteeltuinen Arcen

  Een betoverend najaar

  In het najaar laat het park prachtige herfstkleuren zien. Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Bewonder overdag de natuur die verandert van frisgroen naar felgeel, gloeiend oranje tot dieprood.

  De avonden staan vanaf 18 oktober in het teken van lichtkunstevenement Enchanted Gardens. Wandel een verlichte route door het park waarbij u verrast wordt door spectaculaire lichtkunst in de tuinen en op Kasteel Arcen.

  Enchanted Gardens 18 oktober t/m 3 november 2024!

  Kleurrijke tuinen

  In de herfst veranderen de bladeren aan de bomen langzaam van kleur. In onze tuinen worden diverse herfstbloeiers aangeplant zoals: chrysanten, calluna’s en heideplanten. Deze zorgen voor een kleurrijke en gezellige herfstsfeer. In het park ziet u onder andere nog enkele rozensoorten die nog tot november in bloei kunnen staan, laatbloeiende hortensia’s en Japanse esdoorns in de Acertuin die zorgen voor een prachtig kleurenpalet. Geniet volop van de herfstige kleurenpracht in het park!

  Kleurrijke tuinen
  Kleurrijke tuinen

  Enchanted Gardens

  18 oktober t/m 3 november 2024

  In de avonduren opent Kasteeltuinen Arcen de poorten voor Enchanted Gardens. U wandelt een sfeervol uitgelichte route door het park. Tijdens uw wandeling wordt u, in het natuurlijke decor van de tuinen, verrast door de prachtige lichtkunstwerken. Een bijzondere en niet te missen ervaring voor de hele familie!

  Let op! Er gelden aangepaste tarieven voor dit evenement. Reguliere entreebewijzen zijn niet geldig tijdens dit evenement.

  Enchanted Gardens
  Enchanted Gardens
  Enchanted Gardens
  Enchanted Gardens

  Najaarsuitje met kinderen

  Kinderen gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde minigolfbaan, voeren de dieren in de Aaiweide. Op het speelstrand staan twee speeltorens waar kinderen zich kunnen uitleven. Het hart van de twee speeltorens wordt gevormd door oeroude grote eiken afkomstig uit het park. Een natuurlijke speelplek met trekvlot!

  Bekijk alle activiteiten
  Najaarsuitje met kinderen
  Najaarsuitje met kinderen
  Najaarsuitje met kinderen

  Ontdek Kasteeltuinen Arcen

  Tijd om te genieten

  Koop uw tickets

  Laat u inspireren en ontspan in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. Bestel uw tickets nu extra voordelig online!

  Zoeken