Tickets bestellen
default-header
Home Beleef de herfst in Kasteeltuinen Arcen

Beleef de herfst in Kasteeltuinen Arcen

In het najaar laat het park prachtige herfstkleuren zien. Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel. Bewonder de natuur die verandert van fris groen naar fel geel, gloeiend oranje tot dieprood. En geniet in de avonduren van het Lichtkunstfestival Enchanted Gardens. Wandel een verlichte route door het park waarbij u verrast wordt door spectaculaire lichtkunst in de tuinen.

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens 14 t/ 30 oktober 2022

Kleurrijke tuinen

In de herfst veranderen de bladeren aan de bomen langzaam van kleur. In onze tuinen worden diverse herfstbloeiers aangeplant zoals: chrysanten, calluna’s en heideplanten. Deze zorgen voor een kleurrijke en gezellige herfstsfeer. In het park ziet u onder andere nog enkele rozensoorten die nog tot november in bloei kunnen staan, laatbloeiende hortensia’s en Japanse esdoorns in de Acertuin die zorgen voor een prachtig kleurenpalet. Geniet volop van de herfstige kleurenpracht in het park!

Kleurrijke tuinen

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

14 t/m 30 oktober 2022

In de avonduren opent Kasteeltuinen Arcen de poorten voor Enchanted Gardens. U wandelt een sfeervol uitgelichte route door het park. Tijdens uw wandeling wordt u, in het natuurlijke decor van de tuinen, verrast door de prachtige lichtkunstwerken. Een bijzondere en niet te missen ervaring voor de hele familie!

Let op! Voor dit evenement gelden aangepaste tarieven. Reguliere entreebewijzen zijn niet geldig tijdens dit evenement.

Bestel hier uw tickets
Lichtkunstfestival Enchanted Gardens
Lichtkunstfestival Enchanted Gardens
Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

Volop plezier voor kinderen!

Kinderen gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde minigolfbaan, voeren de dieren in de aaiweide en in de Casa Verde eten de koi-vissen uit je hand. Op het speelstrand staan twee speeltorens waar kinderen zich kunnen uitleven. Het hart van de twee speeltorens wordt gevormd door oeroude grote eiken afkomstig uit het park. Een natuurlijke speelplek met trekvlot!

Bekijk alle activiteiten
Volop plezier voor kinderen!
Volop plezier voor kinderen!
Volop plezier voor kinderen!
Volop plezier voor kinderen!

Genieten op een veilige manier

Bij Kasteeltuinen Arcen is het heerlijk en veilig vertoeven. Het totale park van 32 hectare biedt voldoende ruimte om afstand te houden. Uiteraard zijn er ook extra maatregelen getroffen. Kasteeltuinen Arcen hanteert een maximum aantal bezoekers. Bezoekers worden verzocht om vooraf online een ticket te kopen waarbij ze een dag- en tijdskeuze maken. Lees hier alle maatregelen.

Bestel hier uw tickets
Genieten op een veilige manier

Ontdek Kasteeltuinen Arcen

Zoeken