Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeKasteeltuinen Arcen opent stapsgewijs de poorten voor een nieuw tuinseizoen!

  Kasteeltuinen Arcen opent stapsgewijs de poorten voor een nieuw tuinseizoen!

  maandag 11 mei 2020

  Op 6 mei is er een verdere versoepeling van maatregelen i.v.m. het coronavirus bekend gemaakt. Voor Kasteeltuinen Arcen betekent dit dat we gefaseerd onze poorten kunnen openen voor een nieuw tuinseizoen! Vanaf vrijdag 22 mei heten we onze seizoenkaarthouders van harte welkom en op 29 mei openen we de poorten voor overige gasten. Wel moet vooraf online een ticket op datum worden gekocht.

  De ruime opzet van Kasteeltuinen Arcen maakt het mogelijk om op een veilige en aangename manier volop te genieten van de tuinen en het kasteel. Uiteraard treffen wij maatregelen. Een overzicht is hier te vinden. Deze webpagina wordt met regelmaat bijgewerkt.

  Graag tot ziens in Kasteeltuinen Arcen. We staan te popelen om u weer te mogen ontvangen en te laten genieten van de natuur in ons park!

  Boek uw tickets op datum vooraf online

  We gaan bezoekersaantallen limiteren en reguleren. Het is daarom belangrijk dat u vooraf online uw ticket op datum koopt om toegang te krijgen tot ons park*. Dit kan via onze webshop. De ticketverkoop start 15 mei. U maakt dan een keuze voor datum en tijdstip dat u aanwezig wilt zijn. Het gekozen tijdslot geldt als tijdstip om toegang tot het park te krijgen, er is geen limiet aan de tijd die u besteedt in het park.

  *Momenteel wordt er gewerkt aan een systeem waarmee ook seizoenkaarthouders een plek kunnen reserveren, informatie hierover volgt later. Vooralsnog hoeft er door seizoenkaarthouders niet gereserveerd te worden.

  Seizoenkaart

  Op vrijdag 15 mei zal ook onze seizoenkaartwebshop weer openen. Geniet een seizoen lang onbeperkt van ons park en van extra voordelen zoals gratis parkeren. Omdat het seizoen met bijna twee maanden ingekort is, kost de seizoenkaart voor volwassenen vanaf heden € 37,95 in plaats van € 49,95. Voor kinderen (4 t/m 17 jaar) kost een seizoenkaart € 19,- in plaats van € 24,95. Klik hier voor een volledig overzicht van de voordelen van een seizoenkaart.

  De mensen die dit jaar al een seizoenkaart hadden gekocht worden gecompenseerd. Zij ontvangen een tegoed op hun seizoenkaart ter waarde van € 8,- (kind seizoenkaarthouders ontvangen € 4,-). Dit tegoed kan worden besteed bij de horeca op het park en de souvenir- en plantenwinkel de Oranjerie. Het tegoed wordt automatisch op uw kaart gezet. Wilt u geen gebruik maken van de geboden compensatie omdat u ons park extra wilt steunen? Dan kunt u dit kenbaar maken via info@kasteeltuinen.nl.

  Kasteeltuinen Arcen opent stapsgewijs de poorten voor een nieuw tuinseizoen!
  Zoeken