Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeReserveer online uw plek voor een dagje Kasteeltuinen Arcen!

  Reserveer online uw plek voor een dagje Kasteeltuinen Arcen!

  woensdag 22 juli 2020

  Om samen te genieten van een veilige en aangename dag uit in Kasteeltuinen Arcen worden bezoekersaantallen gelimiteerd. Het is daarom van belang dat u vooraf online uw ticket koopt om toegang te krijgen tot ons park*. Dit kan via onze webshop. U kiest een ticket en maakt dan een keuze voor datum en tijdstip dat u aanwezig wilt zijn. Het gekozen tijdslot geldt als tijdstip om toegang tot het park te krijgen, er is geen limiet aan de tijd die u besteedt in het park. Lees hier alle maatregelen.

  * Let op:

  • Ook voor seizoenkaarthouders geldt dat zij hun plek moeten reserveren. Zij kunnen via dezelfde ticketshop een speciaal ticket voor seizoenkaarthouders bestellen. Ook hier kiest u vervolgens een datum met tijdslot. Aan dit ticket zijn geen kosten verbonden. Dit gratis seizoenkaartticket is uiteraard alleen geldig in combinatie met een geldige seizoenkaart. Zowel het ticket als de seizoenkaart dienen bij de kassa getoond te worden.
  • Indien u gebruik wilt maken van een geldige kortingsactie voor Kasteeltuinen Arcen, dient u ook van te voren uw plek te reserveren. Via de ticketshop kiest u het gratis dagticket ‘kortingsactie’. U kiest vervolgens een datum met tijdslot. Dit gratis ticket is uitsluitend geldig in combinatie met een kortingsbon of ledenpas waarmee u korting krijgt voor Kasteeltuinen Arcen. U betaalt uw entree aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen waarbij de korting verrekend wordt. Zowel het gratis dagticket als het bewijs voor de kortingsactie dienen aan de kassa getoond te worden.
  • Kinderen zijn in de zomermaanden juli en augustus gratis. Hiervoor dient u ook van te voren uw plek te reserveren. In de ticketshop kiest u voor het gratis dagticket ‘kortingsactie’. U kiest vervolgens een datum met tijdslot.

  Reserveer hier uw plek

  Reserveer online uw plek voor een dagje Kasteeltuinen Arcen!
  Zoeken