Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeTickets Lichtkunstfestival Enchanted Gardens vanaf nu te koop!

  Tickets Lichtkunstfestival Enchanted Gardens vanaf nu te koop!

  donderdag 3 september 2020

  Kasteeltuinen Arcen opent van 9 oktober t/m 25 oktober in de avonduren (19.00 – 23.00 uur) de poorten voor het Lichtkunstfestival Enchanted Gardens. U wandelt een sfeervol uitgelichte route door het hele park waarbij u op prominente plekken in de tuinen verrast wordt door adembenemende lichtkunstwerken van internationale kunstenaars. De combinatie van de lichtkunst in het mooie natuurlijke decor van Kasteeltuinen Arcen zorgt voor een bijzondere en niet te missen ervaring.

  Nieuw! Herfstgrill arrangement

  Maak van uw bezoek aan Enchanted Gardens een complete dag of avond uit! Geniet van een uitgebreid herfstgrill arrangement in het speciaal voor deze gelegenheid gebouwde Enchanted Gardens Paviljoen. Een extra horecalocatie van 600 m2 waar u op een veilige en verantwoorde manier samen aan tafel kunt genieten van een ultiem herfstgevoel. Het arrangement start om 17.00 uur en zal tot 19.00 uur duren. Daarna kunt u als eerste de uitgelichte route bewandelen.

  Florale expositie Herfstig! 

  Wilt u de ultieme beleving compleet maken? Bezoek dan ook de florale expositie Herfstig! van 3 oktober t/m 1 november. Geniet van de natuurlijke kleurenpracht van de herfst die wordt versterkt door prachtige bloemsierkunstwerken in het kasteel en de tuinen. Duizenden herfstbloeiers zoals chrysanten, calluna’s en heideplanten zijn door het gehele park te bewonderen in de mooiste bloemcreaties.

  Wilt u een avondbezoek brengen (vanaf 19:00) aan Enchanted Gardens kies dan voor de reguliere tickets. Bestel hier uw tickets.

  Wilt u een dagbezoek brengen tijdens Herfstig! in combinatie met Enchanted Gardens kies dan voor de combitickets. Bestel hier uw combitickets.

  Lees meer 

  Lichtkunstfestival Enchanted Gardens is mede tot stand gekomen met steun van Gemeente Venlo

   

  Tickets Lichtkunstfestival Enchanted Gardens vanaf nu te koop!
  Zoeken