Tickets bestellen

Nieuw tuinseizoen

vanaf 1 april 2022

Bestel hier uw seizoenkaart

Natuurlijk genieten

Een park om lief te hebben

Natuurlijk genieten

Een park om lief te hebben

Natuurlijk genieten

Een park om lief te hebben

Natuurlijk genieten

Een park om lief te hebben

Welkom bij

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. U geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Bezoek een van onze evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van onze horeca gelegenheden. Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde minigolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Kasteeltuinen Arcen is al zes keer verkozen tot leukste uitje van Limburg door de ANWB Eropuit.

Ontdek het park Plan je bezoek

Een unieke locatie

met vele mogelijkheden!

Wist u dat Kasteeltuinen Arcen als decor kan dienen voor uw bijeenkomst, vergadering of brainstormsessie? Combineer uw bijeenkomst met een bezoek aan de tuinen, een rondleiding of met een actieve workshop.

Groentip

Maak uw tuin winterklaar

Zo ga je te werk