Tickets bestellen

De kunstenaar aan het werk

Kunstweekend 23 & 24 juli

Meer over het Kunstweekend

Ontdek de kleurrijke tuinen

Kom natuurlijk genieten

Koop hier uw tickets

Seizoenkaart

Kom onbeperkt genieten

Bestel hier uw seizoenkaart

Ontdek het gelaagde verhaal

Expositie De Maasduinen

Meer over de expositie

Alles over bloemen en planten in

Natuur en Zo

Bekijk de uitzendingen

Welkom bij

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. U geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Bezoek een van onze evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van onze horeca gelegenheden. Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde minigolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Kasteeltuinen Arcen is jaren op rij verkozen tot leukste uitje van Limburg door de ANWB Eropuit.

Ontdek het park Plan uw bezoek

Casa Verde

GESLOTEN

De mediterrane kas van Kasteeltuinen Arcen, Casa Verde, opent niet voor bezoekers in tuinseizoen 2022. Dit is een besluit dat het parkmanagement heeft moeten nemen naar aanleiding van een technisch onderzoek.

Groentip

Maak uw tuin zomerklaar

Zo gaat u te werk
Zoeken