Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  Home Voorjaar in Kasteeltuinen Arcen

  Voorjaar in Kasteeltuinen Arcen

  Bewonder de kleurrijke lente, een prachtig tuinseizoen in Kasteeltuinen Arcen. Ontdek de bloeiende tuinen, historisch kasteel, evenementen en exposities in het Leukste uitje van Limburg!

  Geniet van een kleurrijk voorjaar

  Het is volop voorjaar in Kasteeltuinen Arcen! De tuinen staan in de lente vol met kleurrijke voorjaarsbloeiers. Maak een wandeling door de tientallen thematuinen van Kasteeltuinen Arcen. Ontdek de diversiteit aan tuinen die elk een unieke sfeer ademt! Terwijl je door het park wandelt, word je bedolven onder de geuren, kleuren en rustgevende waterpartijen. Verbaas je over de bloembollenpracht in het voorjaar in het Lommerrijk. En dwaal door het weelderige, barokke Rosarium betovert met haar 10 rozenkamers, waar duizenden rozen geuren omringd door het eeuwenoude berceau.

  Geniet van een kleurrijk voorjaar
  Geniet van een kleurrijk voorjaar
  Geniet van een kleurrijk voorjaar

  Een complete dag uit in de lente

  Ga een dagje uit naar Kasteeltuinen Arcen in de lente en geniet van natuur en cultuur. We bieden mooie arrangementen waarmee u uw dagje uit compleet maakt. Reserveer vooraf een picknick en neem uw mandje vol lekkers mee naar uw lievelingsplek in ons bloemen- en plantenpark.

  Daarnaast biedt Kasteeltuinen Arcen diverse arrangementen om de omgeving van het park, het pittoreske Arcen, te ontdekken. Bekijk hiervoor eens ons fietsarrangement of e-chopperarrangement voor een dagje uit om écht van te genieten.

  Kom met de hele familie!

  Laat de kids het park ontdekken met onze gratis speurtocht. Neem even pauze bij het Bergpaviljoen bij het speelstrand met speeltorens en trekvlot. En vergeet niet om een balletje te slaan op de meest avontuurlijke minigolfbaan van Nederland! Vlakbij de golfbaan bevindt zich ook de Aaiweide, waar jullie de liefste diertjes kunnen aaien en voeren.

  Een complete dag uit in de lente
  Een complete dag uit in de lente

  Bloemenevenement Rozenfestijn

  Eind voorjaar, van 6 t/m 11 juni, staat Kasteeltuinen Arcen in het teken van rozen tijdens het Rozenfestijn! Een evenement waarbij zowel Kasteel Arcen als de tuinen volledig versiert zijn met de koningin van de bloemen.

  Tijdens het Rozenfestijn! geniet u van de mooiste rozencreaties en een bijpassend programma. Dompel u onder in eindeloze kleuren en geuren!

  Meer info over Rozenfestijn
  Bloemenevenement Rozenfestijn
  Bloemenevenement Rozenfestijn
  Bloemenevenement Rozenfestijn
  Bloemenevenement Rozenfestijn

  Prijzen tickets

  Koop uw tickets online en krijg korting bij Kasteeltuinen Arcen! We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons bloemen- en plantenpark.

  OnlineKassa
  Volwassenen€19,95€22,00
  Kinderen 4 t/m 17 jaar €9,95€11,00
  Kinderen 0 t/m 3 jaarGratisGratis
  Familiekaart - 1 volwassene + max. 3 kinderen€39,00€39,00
  Familiekaart - 2 volwassenen + max. 3 kinderen€59,00€59,00
  Online tickets bestellen

  Prijzen seizoenkaarten

  Een seizoenkaart is al voordeliger bij meer dan 2 bezoeken! Daarnaast profiteert u met een seizoenkaart van veel extra voordelen, zoals gratis parkeren en korting bij andere parken. Dus kom extra voordelig genieten van alle seizoenen in Kasteeltuinen Arcen met een seizoenkaart!

  Prijs
  Seizoenkaart volwassenen€62,50
  Seizoenkaart kinderen 4 t/m 17 jaar€31,25
  Seizoenkaart bestellen

  Tijd om te genieten

  Koop uw tickets

  Laat u inspireren en ontspan in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. Bestel uw tickets nu extra voordelig online!

  Zoeken