In de maanden juli en augustus is er een speciale actie. Bij iedere betalende volwassene of abonnementhouder mag één kind tot en met 17 jaar gratis mee. 

Kinderactiviteiten

Kinderen kunnen zich vermaken met een speurtocht waarbij ze door het hele park opdrachtjes uitvoeren en er zijn regelmatig roofvogeldemonstraties. Ook kan de Aaiweide bezocht worden.
Rondom de Bergtuin is er volop activiteit voor de jonge bezoekers. Een prachtig aangelegde 21-holes midgetgolfbaan met avontuurlijke banen, spannende grotten en kletterende watervallen, spelen aan het speelstrand met trekvlot of meedoen aan de knutsel-activiteiten. 
 
In juli en augustus kunnen kinderen iedere dag tussen 12 en 16 uur knutselen bij het Bergpaviljoen. Ze kunnen een familiewapen op een ridderschild maken, een bijenhotel bouwen, keien verven, een boom hoogtemeter maken of onder begeleiding water- en bodemdiertjes zoeken in de poel bij de Bergtuin. Bij goed weer zal de activiteit op het plein voor het Bergpaviljoen plaatsvinden, bij slecht weer wordt dit verplaatst naar het restaurantgedeelte en komt de activiteit water- en bodemdiertjes zoeken te vervallen.